Zaposlenje

Raznolikost naših aktivnosti zahteva korišćenje različitih alata i zadataka, pa su naše radne pozicije usmerene na širok spektar profesionalnih oblasti.

Za proizvodnju naših proizvoda od betona koristimo različite mašine i alate za obradu betona i armature. Naši proizvodi od lima se izrađuju u našoj limariji. Koristimo i alate za obradu šamotnih elemenata, mineralne vune i razne kalupe za betoniranje.

Pored proizvodnje naših proizvoda i nabavke proizvodnih materijala, vršimo transport građevinskog materijala sopstvenim vozilima nosivosti 5, 7,5 i 24 tona. Unutrašnji transport materijala se vrši električnim i dizel motornim viljuškarima i utovarivačima.

Odeljenje održavanja koje radi u okviru preduzeća vrši održavanje proizvodnih mašina i transportne opreme, kao i proizvodnju novih mašina i alata.

U našoj poslovnoj jedinici bavimo se prodajom materijala potrebnog za izgradnju, spoljašnju i unutrašnju sanaciju objekata, a imamo i uslugu dostave na kućnu adresu.

Na radnim mestima u kancelariji i menadžmentu upravlja se prodajom, proizvodnjom, transportom i održavanjem, kao i finansijskim, administrativnim, računovodstvenim, informatičkim i marketinškim poslovima.

Preduzeće radi u prepodnevnoj smeni radnim danima, a subotom radimo samo u maloprodajnoj jedinici.

Trenutno otvorena radna mesta:
► radnik u proizvodnji,
► trgovac u maloprodaji,
► radnik na održavanju.

Ukoliko među objavljenim ponudama za posao nema prikladnih pozicija za vas, svoju biografiju i opis posla koji vam odgovara možete poslati na mejl adresu posao.montel@gmail.com. Ako u budućnosti možemo da vam ponudimo posao koji odgovara vašem profilu, kontaktiraćemo vas.