PRIVATNOST PODATAKA

Prikupljamo i obrađujemo podatke koji samostalno ne mogu identifikovati Vas kao ličnost, ali u nekim slučajevima se smatraju ličnim podacima. Prilikom posete naše web stranice internet pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski slati:
- IP adresu uređaja sa kog potiče zahtev
- datum, vreme i trajanje vaše posete
- URL adresu sa kojeg pristupate
- informacije o softveru i uređaju koje koristite za pregled naše stranice
Podaci se prikupljaju na način da ne mogu ni direktno, ni indirektno da identifikuju Vas kao ličnost, tako ne smatraju se ličnim podacima.
Ovi podaci služe za upoznavanje korisničkih navika i raznih trendova, frekvencije posećivanja, kao i za sumiranje demografskih podataka posetilaca u cilju unapređenja sadržaja i efektivnosti naše web stranice.

INFORMACIJE O KOLAČIĆIMA

Kolačić je mali tekstualni dokument koji je uskladišten na Vaš uređaj dok posećujete sajtove. Pomoću kolačića web stranica će zapamtiti Vaše postavke web stranice, pa ih pri ponovnom pokretanju iznova aktivira. Osim informacija o podešavanjima kolačići mogu spremiti i slati lične informacije za koje Vi morate dati pristup. U podešavanjima internet pretraživača možete u svakom momentu izbrisati ili sprečiti čuvanje određenih kolačića na Vašem uređaju. Međutim ovo može ograničiti funkcionalnost internet stranice.

Naša web stranica koristi kolačiće treće strane:
- Google Analytics – web analiza koja prikuplja podatke o načinu upotrebe web stranice, pruža informacije o broju posetilaca, vreme provedeno na web stranici i demografske podatke
- Google Maps – pokazuje ugrađenu Google mapu i pamti navike posetilaca pri upotrebi mape, kao nivo zoom-a ili tip prikaza mape
- You Tube – ugrađen je link ili video koji je postavljen na You Tube-u, korišćenjem linka You Tube može postaviti kolačiće na Vašem računaru

Korišćenjem naše web stranice Vi pristajete na korišćenje kolačića u skladu sa našom politikom kolačića.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Linkovi postavljeni na našoj web stranici vode na druge web stranice koje ne kontrolišemo i nismo odgovorni za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje i aktivnosti. Ovi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija.

SADRŽAJ WEB STRANICE

Naša web stranica ima informativnu svrhu. Može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Sadržaj je zasnovan na informacijama aktuelnih u vreme izrade stranice, vremenom će se menjati bez prethodne najave.
Korisnici naše web stranice su u potpunosti odgovorni za proveru tačnosti, potpunosti i aktuelnosti sadržaja, koji se na njemu nalaze.