O NAMA

Preduzeće “Montel” osnovano je 1988.godine, kao pogon za proizvodnju građevinskog materijala.Sedište preduzeća nalazi se na sopstvenom poslovnom prostoru od 11500 m², u Malom Iđošu, pored regionalnog puta Subotica-Novi Sad. Početak razvoja bazira se na proizvodnji fert gredica, kao najrasprostranjenijeg rešenja međuspratne konstrukcije i tavanica. U međuvremenu uspeli smo da prilagodimo i da usmerimo svoju proizvodnju potražnji tržišta, a kao rezultat toga proširili asortiman sopstvenih proizvoda na dimnjačke sisteme, betonske blokove od lakog betona za zidanje i ventilaciju, betonske blokove za šalovanje, betonske cevi i stubove, nadvojne grede, obrađeno betonsko gvožđe.

Neprestano istražujemo potrebe naših kupaca i shodno tome kontinuirano težimo ka obezbeđivanju kvalitetnih gotovih proizvoda i usluga. Sve ovo oslikava marljivi rad naših zaposlenih i tehnološki razvoj iz dana u dan. Paralelno sa razvojem proizvodnje u okviru preduzeća otvoreno je stovarište građevinskog materijala. Kompletiranjem ponude na bazi “od temelja do krova”, iz godine u godinu povećava se asortiman i obim robnog prometa.

Da bi ispoštovali potrebe i zahteve naših kupaca, raspolažemo sa transportnim vozilima od 2,5 do 25 tone nosivosti. Time je obezbeđena isporuka građevinskog materija “na kućnu adresu”, kako u lokalu, tako i na celokupnom tržištu. Montel-ovi proizvodi su prisutni uglavnom na teritoriji Vojvodine, osim prodaje na domaćem tržištu vršimo izvoz sopstvenih proizvoda i u susedne zemlje.