FERT GREDE I ISPUNE

FERT grede sa blokovima ispune su osnovni materijal za savremene međuspratne konstrukcije.
Mala sopstvena težina gredica (8,50-13,00 kg/m'), obezbeđuje lako postavljanje na zidove i malu sopstvenu težinu celokupne konstrukcije. Prilikom montaže koristi se manji broj potrebnih podupirača. Fert grede se isporučuju pripremljene za ugradnju i ne zahtevaju dodatno armiranje. Proizvode se u standardnim koracima od 10 cm. Veliki izbor dužine gredica omogućava najracionalniju gradnju bez otpadaka, sa minimalnom cenom koštanja. Ravna keramička podloga, posebno oblikovana, pogodna je za dalju obradu donje površine. Mala sopstvena težina i prilagodljivost sistema pogoduje i za obnovu i naknadnu ugradnju kod postojećih objekata.

Fert gredice iz našeg proizvodnog programa su atestirane na Građevinskom fakultetu u Subotici. Standardne fert gredice za laku montažnu tavanicu se proizvode do raspona od 6,40 m'. Ukoliko imate posebnih zahteva mimo standardne proizvodnje ili za rasponima preko 6,40, i u tom slučaju možemo Vam izaći u susret.

Na osnovu Vašeg projekta možemo izraditi specifikaciju fert gredica i blokova za ispunu. Na ovaj način dobijate nosače tačno po meri.

Više od 30 godina iskustva u proizvodnji fert gredica sa proizvedenih više stotina hiljada dužnih metara je garancija kvaliteta i poverenja.

Uputstvo za montažu fert konstrukcije