Külföldi forgalmazó: Montel Magyarország

RÓLUNK


A „Montel“ vállalat, mint építőanyag gyártó üzem 1988-ban alakult meg. Székhelye Kishegyesen, a Szabadkát és Újvidéket összekötő regionális út mellett, saját 11500 m² területű telephelyén található. A vállalat fejlődését a fert gerendák, vagyis az emeletközi konstrukciók és mennyezetek kialakítására legelterjedtebb szerkezet gyártása alapozta meg. Időközben igazítani tudtuk a termelés irányvitelét a piac követelményeihez, és ennek eredményeként bővült saját termékeink skálája: kéményrendszerek, könnyített betonból préselt falazó és ventillációs blokkok, beton csövek és –oszlopok, áthidalók, megmunkált betonvas.

A termelési program fejlődésével párhuzamosan - a vállalat keretein belül - építőanyag forgalmazása céljából fatelepet nyitottunk. Az „alapoktól a tetőig” irányelvre hagyatkozva, és a kínálat kiegészítése eredményeként az áruforgalom évről-évre növekeszik. Megállás nélkül kutatjuk ügyfeleink igényeit, ezért folyamatosan igyekszünk minőségi késztermékeket és szolgáltatásokat nyújtani. Mindez tükrözi alkalmazottaink szorgalmas munkáját és a technológiai fejlesztéseket nap mint nap.

Vásárlóink eredményesebb kiszolgálása érdekében a vállalat rendelkezik 2,5 - 25 tonna teherbírású szállítási eszközökkel. Így, a helyi kiszállítás mellett teljes eladási körzetünkben is biztosítani tudjuk termékeinek házhozszállítását. A Montel termékei főleg Vajdaság területén vannak jelen, valamint a közelmúltban komoly külföldi érdeklődések hatására elindult a kivitel a szomszédos országokba.