Inostrani distributer: Montel Magyarország

O NAMA


Preduzeće "Montel" osnovano je 1988.godine, kao pogon za proizvodnju građevinskog materijala. Sedište preduzeća nalazi se na sopstvenom poslovnom prostoru od 11500 m², u Malom Iđošu, pored regionalnog puta Subotica-Novi Sad. Početak razvoja bazira se na proizvodnji fert gredica, kao najrasprostranjenijeg rešenja međuspratne konstrukcije i tavanica. U međuvremenu uspeli smo da prilagodimo i da usmerimo svoju proizvodnju otražnji tržišta, a kao rezultat toga proširili asortiman sopstvenih proizvoda na dimnjačke sisteme, presovane blokove od lakog betona za zidanje i za ventilaciju, betonske cevi i stubove, nadvoje, obrađeno betonsko gvožđe. Neprestano istražujemo potrebe naših kupaca i shodno tome kontinuirano težimo ka obezbeđivanju kvalitetnih gotovih proizvoda i usluga. Sve ovo oslikava marljivi rad naših zaposlenih i tehnološki razvoj iz dana u dan.

Paralelno sa razvojem proizvodnje u okviru preduzeća otvoreno je stovarište građevinskog materijala. Kompletiranjem ponude na bazi "od temelja do krova", iz godine u godinu povećava se asortiman i obim robnog prometa. Neprestano istražujemo potrebe naših kupaca i shodno tome kontinuirano težimo ka obezbeđivanju kvalitetnih gotovih proizvoda i usluga. Sve se to oslikava u marljivom radu svih naših zaposlenih i u tehnološkom razvoju dana u dan.
Da bi se ispoštovale potrebe i zahtevi kupaca, preduzeće raspolaže sa transportnim vozilima od 2,5 do 25 tone nosivosti. Time je obezbeđena isporuka građevinskog materija "na kućnu adresu", kako u lokalu, tako i na celokupnom tržištu. Montel-ovi proizvodi su prisutni uglavnom na teritoriji Vojvodine, a od nedavno, zbog ozbiljnih interesovanja iz inostranstva započet je export u susedne zemlje.